Om Tradebanco

TRADEBANCO


Tradebanco AB är ett ledande distributörsföretag på den svenska skönhetsmarknaden.
Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1946 - nästan 70 års erfarenhet av branschen! Vår breda produktportfölj innehåller ledande och nischade varumärken från internationella samt nationella partners, med ett brett spann av produkter med allt från dofter till hud- och kroppsvård, makeup, solskydd och hårprodukter.

Tradebanco drivs idag av VD Jonas Delbanco. Kontor och distribution är lokaliserat i Malmö och våra säljare bor runt om i landet. 


Med stort engagemang, kreativitet, affärsmässighet och en passion för skönhetsbranschen uppnår vi vårt mål att vara den bästa länken mellan våra huvudmän och marknaden som vi bearbetar. Vår affärsidé är att introducera och utveckla unika varumärken eller nischprodukter vilka skapar ett intressantare utbud på marknaden vilket leder till merförsäljning för våra kunder och nöjdare konsumenter.

Vår uppgift är att förse våra kunder med det bästa som vår bransch har att erbjuda. Detta uppnår vi genom erfarenhet, känsla och intresse för branschen och produkterna liksom ett bra och nära samarbete med ledande internationella och inhemska leverantörer.

Kort och gott - vi ska förse våra kunder med väldoft, skönhet och välbefinnande!

 

Kontakta oss gärna med dina frågor eller funderingar!