FÅ KYSSÄKTA LÄPPAR

Ingen vill ha torra läppar under läppstiftet och därför kan det vara bra med en snabb peeling innan du målar läpparna. Ett enkelt tips är att använda sig av en mjuk tandborste och försiktigt borsta läpparna med. På så vis får man bort torr hud och läpparna blir mjuka.
Har du redan fylliga läppar behöver du inte framhäva dem ännu mer. Du kanske bara vill använda ett läppstift som ligger ganska nära din naturliga läppfärg för att göra ytan jämnare. Har du mindre fylliga läppar och vill få dem att se större ut finns det några sminktips att ta till.

Innan du applicerar läppstift är det bra att grunda med en välvässad läppenna. Den bör vara i samma färg som ditt läppstift, eller en aning mörkare. Börja med att fylla i läppkonturen strax utanför läppens naturliga kontur. Fylldärefter i resten av läppen med läppennan. Detta gör att läppstiftet fäster bättre och sitter längre.

Applicera läppstiftet genom att dutta det lätt på läppen. Du kan även applicera lite läppglans i mitten av underläppen för att få läppen att se större ut. Se bara till att övergången till den ljusare delen ser naturlig ut.
Ser det för mycket ut eller är för kladdigt - bit av mot en bit papper.
Kom ihåg att ljusa läppstift i regel ger större läppar än mörka läppstift.

sminktips,läppar,fylliga läppar,läppstift,läppglans,lipgloss,sminka sig,

© Datafant - Vajer [wire]