ALYSSA ASHLEY

Dofthuset Alyssa Ashley föddes i USA under det fantastiska 1960-talet. Skaparen var konstnär, som förutom att måla fantastiska tavlor också ägnade mycket tid och energi åt sin passion för dofter. De flaskor och förpackningar som han skapade kan i sig betraktas som ett uttryck för modern konst. ALYSSA var namnet på hans yngsta dotter och ASHLEY hennes smeknamn, för att hon hade ett så underbart askblont hår – och så föddes ALYSSA ASHLEY.

1969 lanserades den första Alyssa Ashley-produkten, Musk Oil by Alyssa Ashley. Oljan presenterades i en flaska formad som ett litet hjärta. Under följande år kompletterades serien med Eau de Toilette, Eau de Parfum och en hel kollektion kroppsvårdsprodukter.

Framgången för MUSK beror på den mycket speciella formulan, som mixar över hundra av världens finaste ingredienser för att skapa den fräscha, sensuella doft som vi känner och älskar.

Alyssa Ashley kommer från C.E.D.I.P (Commerce et Distribution International de Parfumerie), http://www.alyssaashley.com/.

OUD
Musk
Musk Extrême
White Musk
Fizzy
Vanilla
CocoVanilla

© Datafant - Vajer [wire]