APROPRO

LOTIONER av APROPRO

kroppslotion,bodylotion,lotion,kräm,kroppskräm,Vitt te,antioxidanter,näring,C-vitamin,Lotion,Sheasmör

Apropro White Tea Body Lotion 200 ml.

En sammetslen kroppslotion som snabbt tas upp av huden. Vitt te har naturligt höga halter av antioxidanter, näring, C-vitamin och spårämnen, vilket ger huden ett optimalt försvar mot uttorkning. Lotionen är dessutom är berikad med mjukgörande Sheasmör, vilket gör huden silkeslen. Applicera kroppslotionen över hela kroppen efter bad och dusch. Använd dagligen, både morgon och kväll. Fri från parabener.

citron,grönt te,te,antioxiderande,återfuktande,fuktighetsgivande,lotion,kräm,kroppslotion

Apropro Green Tea Body Milk 200 ml.

En lätt kroppsmjölk med en uppfriskande doft av grönt te med citron. Grönt te är väl känt för dess antioxiderande och stärkande förmåga när det gäller kroppsvård – en skönhetshemlighet som japanska kvinnor känt till i århundraden. Mjölken gör din hy mjukare, förfinad och ordentligt återfuktad. Applicera kroppsmjölken över hela kroppen efter bad och dusch. Använd dagligen, både morgon och kväll. Fri från parabener.

Red Tea,Bodylotion,torr hud,återfuktad,fräsch. Rött te,naturlig.antioxidanter,APROPRO,Body Lotion

Apropro Red Tea Body Lotion 200 ml.

Red Tea Body Lotion för normal till torr hud är exceptionellt behaglig och tas snabbt upp av huden. Huden blir mjuk och återfuktad och känns fräsch. Rött te innehåller naturliga och kraftfulla antioxidanter, vilket förhöjer lystern i huden och gör den härligt mjuk och len. Applicera APROPRO Body Lotion över hela kroppen efter bad och dusch. Använd dagligen, morgon och kväll.

DUSCH

duschtvål,tvål,duschkräm

Apropro White Shower & Bath Gel 200 ml.

Mjuk och behaglig, med naturliga extrakt från vitt te. Den flytande tvålen gör din hud ren och återfuktad, och efterlämnar en behaglig fräsch känsla från topp till tå. Applicera tvålen direkt i händerna, eller på en tvättsvamp. Massera huden lätt och skölj med varmt vatten. För bästa resultat rekommenderas Apropro White Tea Body Lotion efteråt. Fri från parabener.

Apropro Green Tea Shower & Bath Gel 200 ml.

Mjuk och behaglig, med naturliga extrakt från grönt te. Den flytande tvålen gör din hud ren och återfuktad, och efterlämnar en behaglig fräsch känsla från topp till tå. Applicera tvålen direkt i händerna, eller på en tvättsvamp. Massera huden lätt och skölj med varmt vatten. För bästa resultat rekommenderas Apropro Green Tea Body Milk efteråt. Fri från parabener.

Apropro Red Tea Shower & Bath Gel 200 ml.

Shower & Bath Gel för normal till torr hud har en supermjuk konsistens med naturliga extrakt av rött te. Gelen rengör varsamt huden och lämnar den fräscht väldoftande från topp till tå. Applicera gelen direkt i handen eller på en tvättsvamp. Massera lätt på huden och skölj med varmt vatten. För bästa resultat – använd APROPRO Body Lotion efteråt.

DEODORANT

Apropro White Tea Creme Deo Roll-on 50 ml.

En mild och behaglig deodorant fri från uttorkande alkohol. Med extrakt från vitt te. Forskning visar att vitt och grönt te har den högsta koncentrationen av antioxidanter av alla tesorter. Roll-on i praktisk tub.

Apropro Green Tea Creme Deo Roll-on 50 ml.

En mild och behaglig deodorant fri från uttorkande alkohol. Med extrakt från vitt te. Forskning visar att vitt och grönt te har den högsta koncentrationen av antioxidanter av alla tesorter. Roll-on i praktisk tub.

Apropro Green Tea Deodorant Spray 150 ml.

En effektiv antiperspirant med mild doft. Med extrakt från grönt te.

deo,deodorant,fräsch,spray,frisk,té

Apropro Red Tea  Creme Deo Roll-on 50 ml.

En mild och behaglig deodorant med extrakt från rött te.

deo,deodorant,fräsch,spray,frisk,té

Apropro Red Tea Deodorant Spray 150 ml.

En effektiv antiperspirant med mild doft. Med extrakt från rött te.

© Datafant - Vajer [wire]