BaByliss

BaByliss skapades i Paris 1960 och lanserade då den allra första locktången. Idag är det ett världsledande varumärke inom frisering och finns i över 60 länder. Associerade med några av de största namnen inom frisering, kombinerar BaByliss expertis och teknik, mode och kreativitet. Forskning och design är hjärtat i BaByliss.

BaByliss är för alla kvinnor, för alla skönhetsbehov. Produkterna passar både för en diskret eller en mer sofistikerad stil. Genom att byta accessoarer eller frisyr, hjälper BaByliss breda sortiment till med att ändra hela din image - eller en dag med något nytt!

BaByliss sortiment erbjuder professionella produkter med en mycket hög nivå av design och kvalitet. BaByliss har en mycket viktig egenskap - ett starkt varumärke, vilket hittills inte funnits på den svenska marknaden för håraccessoarer. BaByliss ställer extremt höga krav på materialkvalitet, slitstyrka och säkerhet.

BaByliss sortiment innehåller inte endast produkter för ditt hår, utan erbjuder makeup-verktyg, ett spa-sortiment, manikyr/pedikyr-verktyg samt ett varmvax-sortiment för effektiv hårborttagning.

Elektriskt
Borstar
Acessoarer
Make-up
Man/Ped
Spa
Necessärer & övrigt
Vax
Frisyrverktyg

För att kontinuerligt säkerställa nya attraktiva produkter ute i handeln, skapar BaByliss marknadsteam varje kollektion genom att noga studera trender och innovationer på marknaden. BaByliss besöker samtliga branschmässor världen över för att kunna fånga upp allt, även de minsta detaljerna, allt för att få fram oemotståndliga produkter.

© Datafant - Vajer [wire]