DEBORAH MASCARA

Öppna upp och framhäv dina ögon och få en alert och vaken blick med Deborahs olika maskaror. Välj en maskara som passar just dina ögonfransar! Samtliga Deborahs maskaror är oftalmologiskt testade.

absolute volume mascara,mascara,maskara,Deborah Milano,Smink,kosmetik,ögonfransar,ögon,fransar,sminktips,volym, tjocka fransar, sminka sig,förlängande,vippiga,långa,ögonfransar

Deborah 24 Ore Absolute Volume Mascara

24 ore Absolute volume mascara är en mascara med stor borste som ger ordentlig volym till fransarna. Själva borsten har kortare, mjukare strån längst ut på tippen för att man verkligen ska komma åt de minsta fransarna i ögonvrån.Mascaran ger lösögonfranseffekt och sitter ordentligt hela dagen utan att smula. Även förpackningen ger ett intryck av volym. Den är ergonomiskt utvecklad och därför mycket skön att hålla i. Svart. Oftalmologiskt testad.

lash creator, volume & care, lash creator volume and care,mascara,maskara,Deborah Milano,Smink,kosmetik,ögonfransar,ögon,fransar,sminktips,volym, tjocka fransar, sminka sig,förlängande,vippiga,långa,ögonfransar

Deborah Lash Creator Volume & Care mascara

Ge din ögonfransar lite extra kärlek med en mascara som stimulerar fransarnas tillväxt och samtidigt ger spektakulär volym. Mascaran innehåller bland annat keratin som stimulerar hårväxten och gör dina fransar mjuka och spänstiga. Applikatorn med både långa och korta borst fördelar mascaran jämt och skapar extra volym åt dina fansar.
Finns endast som svart. Oftalmologiskt testad.

 

absolute hi-tech mascara,mascara,maskara,Deborah Milano,Smink,kosmetik,ögonfransar,ögon,fransar,sminktips,volym, tjocka fransar, sminka sig,förlängande,vippiga,långa,ögonfransar

Deborah Absolute Hi-tech Mascara

Absolute hi-tech mascara är en innovativ produkt med en mycket speciell patenterad applikator som är utvecklad särskilt för Deborah Milano.

Applikatorn består av 24 ringar med borst i olika längd och form som har satts på i en spiralliknande form. Detta för att man ska få volym, längd och definition när man applicerar produkten. 3 in 1 Action!

Absolut hi-tech mascara har en formula som ger volym, längd och definition och samtidigt stimulerar produktionen av keratin vilket gör ögonfransarna starkare och friskare.

Finns endast som svart. Oftalmologiskt testad.

 

mascara,maskara,ögon,ögonsmink,smink,kosmetik,Deborah Milano,ögonfransar,fransar,volym,extra volume sprint mascara,förlängande,tjocka ögonfransar,längre,långa

Deborah Extra Volume Sprint Mascara

Hemligheten med Extra volume sprint mascara är den nya högpresterande formulan. Den är berikad med Triple Carbon black DH Complex, som är en kombination av kimrök och järnoxid. Det kan även beskrivas som extra svarta färgpigment vilket gör mascaran till riktigt sotsvart. Mascaran innehåller dessutom naturliga och syntetiska vaxer som böjer och förlänger fransarna och skapar ett långvarigt resultat.

Mascaran har även en så kallad Maxi-applikator; en extra stor borste som plockar upp rätt mängd mascara och fördelar det jämnt över fransarna, ger perfekt definition och riktigt tjocka, glammiga ögonfransar.

Extra volume sprint mascara är oftalmologiskt testad. Finns endast som svart.

mascara,maskara,ögon,ögonfransar,fransar,ögonsmink,smink,kosmetik,black & long,Deborah Milano,sminka,sminktips

Deborah Black + Long Mascara

Deborahs fantastiska bästsäljare! Black & Long mascara passar dig med korta ögonfransar. Den förlänger, böjer och ger vacker form åt fransarna. Innehåller äkta kolsvärta som gör fransarna riktigt sotsvarta. Svart. Oftalmologiskt testad.

mascara,maskara,vattenfast,ögon,ögonsmink,sminka,sminktips,Deborah Milano,ögonfransar,fransar,

Deborah Black + Long Mascara Waterproof

Vattenfast mascara för dig som är i farten. Förlänger, böjer och ger vacker form åt fransarna. Svart, brun, blå.

mascara,maskara,ögon,ögonfransar,fransar,smink,sminka sig, smintips,kosmetik,Deborah Milano,volym,definitive volume & curl,

Deborah Definitive Volume & Curl Mascara

För dig med glesa och raka ögonfransar. Ger fransarna volym samtidigt som de får en vackert uppåtböjd form. En mascara som är lätt att applicera utan att ge klumpar. Parfymfri. Finns i nyanserna svart, brun och blå."

© Datafant - Vajer [wire]