NAGLAR

Låt händerna stå i fokus - välj bland Deborahs breda sortiment av vackra färger och nagelvårdande produkter! Deborahs nagelserie uppdateras ständigt med nya nyanser som passar säsongen!

Besök gärna Deborahs svenska Facebooksida för nyheter och fina tips!

nagellack,naglar,nail polish,Shine tech,Deborah,färger,smink,manikyr,kosmetik,fingrar,händer,lack,utseende,skönhet,vacker,snygg,vackra naglar,snygga naglar,vackra händer,

Deborah Gel Effect Nail Polish

Gellack som appliceras utan krångel med UV- eller LED-lampor! Ger hög glans och ett fantastiskt hållbart resultat! Den breda borsten underlättar applicering. Finns i 20 fantastiskt fina nyanser samt ett topplack som hjälper till att hålla din manikyr fin längre!

nagellack,naglar,nail polish,7 days,Deborah,färger,smink,manikyr,kosmetik,fingrar,händer,vackra händer,vackra naglar,utseende,skönhet,vacker,snygg,

Deborah "7 Days long" Nail Polish

Ett nagellack som sitter kvar extra länge utan att flagna. Ultrablank finish. 10 nyanser. Innehåller ej Dibutylphtalat.

nail hardener,nagellack,naglar,nagelvård,Deborah,hårda naglar,mjuka naglar,underlack,lack,skönhet,skönhetstips,utseende,vackra naglar,vackra händer,

Deborah BB-Nail Foundation - Beige

En foundation för naglarna som döljer brister och ger ett slätt resultat! Kan användas som ett baslack eller i två lager som vanligt lack. Finns även i nyansen Nude.

nail hardener,nagellack,naglar,nagelvård,Deborah,hårda naglar,mjuka naglar,underlack,lack,skönhet,skönhetstips,utseende,vackra naglar,vackra händer,

Deborah BB-Nail Foundation - Nude

En foundation för naglarna som döljer brister och ger ett slätt resultat! Kan användas som ett baslack eller i två lager som vanligt lack. Finns även i nyansen Beige.

naglar,nagelvård,händer,vackra naglar,vackra händer,bita på naglarna,

Deborah Quick Dry Top Coat

Ett snabbtorkande överlack som förstärker färgen på ditt underliggande nagellack.

Ger fin glans och en hållbar manikyr!

naglar,nagelvård,nagelförstärkning,vackra naglar,vackra händer,händer,utseende,Deborah,Milano,

Deborah Total Care 5 in 1

Ett lack med 5 effekter som gör naglarna smidigare, hårdare, starkare, ljusare och glansiga! Perfekt för tunna och sköra naglar och för dig med gulnande naglar.
Kan användas både som baslack och topplack för fin glans!

naglar,nagelvård,händer,vackra naglar,vackra händer,remover, nail polish remover,nagellacksremover

Deborah Nail Polish Remover

En nagellacksremover som enkelt avlägsnar nagellacket utan att torka ut nageln. Innehåller myrra extrakt som återfuktar nageln. Har en mjuk doft av vanilj och passar även sköra naglar. Acetonfri. 120 ml.

© Datafant - Vajer [wire]