ROUGE

Deborah rouge ger dig en pigg och fräsch look.
Lite rouge är allt som krävs för att lysa upp även det tröttaste ansiktet! För en optimal effekt och glöd gäller det att applicera rouget rätt. Lättast är att gå efter din ansiktsform så att du får en fin balans i din benstruktur. Här kommer några tips!

Avlångt ansikte: Lägg rouge mitt på kindens äpple, det ger ett mjukare intryck. För avlånga ansikte gäller det att undvika applicering upp mot tinningarna då detta förlänger ditt ansikte ytterligare.

Runt ansikte: Lägg rouge precis under dina kindben och borsta uppåt mot tinningen. Fortsätt en bit längs hårfästet, det ger en förlängande och smalnande känsla. Skugga även vid haklinjens och vid pannans sidor.

Hjärtformat ansikte: Lägg rouge horisontellt på kindbenets högsta punkt, därefter lite lätt på din hakspets.

blush,rouge,puder,matt,hy,hud,hypoallergenisk,kinder,smink,kosmetik,Deborah,Milano,sminka sig,sminktips,utseende,skönhet,ansikte,vacker,snygg,

Deborah Natural Blush

Ett fjäderlätt rouge berikat med jewel-powder; mikropartiklar av mineraler från juveler som ametist, pärla, korall, bärnsten, turmalin, jade och rubin. Dessa fantastiska ämnen innehåller en hög koncentration av samma mineraler som kroppen använder i våra cellers metabolism och hjälper att säkerställa hudens balans. Rouget är lätt att applicera, bleknar inte och lämnar inga ränder. Det passar även de mest känsliga hudtyper och är mycket skonsam mot huden. Rouget finns i 6 nyanser och är hypoallergeniskt.

© Datafant - Vajer [wire]