TV-succén – nu som doft! GLEE har tagit alla med storm sedan starten 2009 och har blivit ett riktigt kultfenomen över hela världen. TV-serien kommer från USA och skaparen av en annan kultserie – ”Nip Tuck”. Det är en musikalkomedi som utspelar sig på McKinley High School i Ohio. Miljön är typisk amerikansk – där skolans hjältar är fotbollsspelarna och hejaklacksledarna. Mesarna är medlemmarna i Glee Club, skolans show- och dansgrupp. Spanskläraren Will bestämmer sig för att förvandla Glee Clubs töntstämpel till kultstatus och göra dem berömda. M I varje avsnitt finns flera imponerande sång- och dansnummer som har inspirerat många världen över och serien har fått fler hits på Billboard 100-listan än både Beatles, Michael Jackson och Elvis!

För att möta detta enorma sug efter Glee-inspirerade vardagssaker, lanserar vi nu dofterna från GLEE: Tre coola dofter om EdT Spray 50 ml som passar denna målgrupp perfekt. Flaskorna har läcker design – nästan som discokulor! – och dofterna är lätta och glada med namn efter stora hits: Don’t stop Believing, Music is My Life och Divas Free your Glee.

glee,musik,doft,edt,tjejdoft

Glee Don’t stop Believing EdT 50 ml

Don't stop believing är en fruktig och blommig doft med djup av tränoter. Den öppnar fruktigt med blodapelsin, mandarin, äpple, päron, gröna blad, persika, ananas och svarta vinbär. Hjärtnoterna är blommiga och består av jasmin, lilja, freesia, ros, viol och nejlika. Dessa noter förstärks av basen med marina noter, sandelträ, cederträ, vetiver, ambra, musk, vanilj och mossa.

glee,musik,doft,edt,tjejdoft

Divas Free your Glee EdT 50 ml

Divas Free your Glee är en söt, pudrigt och fruktigt blomsterackord med toppnoter av mjuka citrusfrukter, i perfekt harmoni med ett hjärta av melon, jasmin, geranium och heliotrop, samt med ett avslut med vanilj, behaglig musk, cederträ och varm ambra.

glee,musik,doft,edt,tjejdoft

Glee Music is My Life EdT 50 ml

Music is My Life har en sensuell toppnot av Lousiana magnolia, ett hjärta av vanilj och ett ackompanjemang av musk och hett sandelträ i basen.

© Datafant - Vajer [wire]