ÖGONBRYN

Deborah Milano har de rätta produkterna för att skapa vackra och markerade ögonbryn! Välj mellan penna för en mer diskret look eller paletten för skarpa bryn som snyggt ramar in ögat.

24ORE Extra Eyebrow Pencil är en ögonbrynspenna som är perfekt för dig som vill att det ska gå enkelt och snabbt att uppnå eyebrows on fleek! Pennan har en sned spets som är perfekt för att på ett naturligt sätt definiera, fylla i och skulptera ögonbrynen. Ögonbrynspennan har även en borste som är en förutsättning för att på ett professionellt sätt skapa textur och nyanser i ögonbrynen och för att kunna borsta och forma ögonbrynen.

Den praktiska ögonbrynspaletten Eyebrow Palette är perfekt för dem som vill ha markerade ögonbryn som syns. Paletten innehåller allt som behövs för att fullända, definiera eller bättra på ögonbrynen under dagen: skuggor i två nyanser som kan användas separat eller tillsammans, ett färglöst vax som formar brynen och håller dem på plats samt en pincett, en sned applikator och en borsta som hjälper dig skapa de fulländade ögonbrynen.

 


24ORE EXTRA EYEBROW PENCIL

EYEBROW PALETTE