SUN LOTIONS

Hawaiian Tropic erbjuder ett brett sortiment av sun lotions, innehållande tropiska ingredienser och med fantastiska dofter! 

Alla Hawaiian Tropics solskydd är UVA- och UVB-skyddande, vattenresistenta upp till 80 min samt dermatologiskt testade. De produkter med SPF 15 eller högre är även rekommenderade av den ideella organisationen International Skin Cancer Foundation. 


Duo Defence är en serie med solkrämer som verkar utöver vanligt solskydd, med ett anti-föroreningsskikt fullt med kraftfulla anti-oxidanter.

DUO DEFENCE SUN LOTION SPF 15

DUO DEFENCE SUN LOTION SPF 30

DUO DEFENCE SUN LOTION SPF 50


SENSITIVE SKIN. En serie utvecklad för konsumenter med extra känslig hud. Innehåller ingen parfym eller olja, och är hypoallergenisk. Tack vare den höga solskyddsfaktorn skyddar den mot för tidigt åldrande.

SENSITIVE PROTECTIVE LOTION SPF 50

SENSITIVE FACE PROTECTIVE LOTION SPF 50


ISLAND SPORT CONTINUOUS SPRAYS. Vatten- och svettresistent solskydd, utvecklat specifikt för konsumenter med en aktiv utomhuslivsstil. En torr olja med vårdande ingredienser som snabbt tränger in i huden och som inte efterlämnar en oljig yta.

ISLAND SPORT CONTINUOUS SPRAY SPF 15

ISLAND SPORT CONTINUOUS SPRAY SPF 30


SILK HYDRATION AIR SOFT CONTINUOUS SPRAYS. En lätt och snabbt absorberande formula med silkesprotein. I praktiska sprayflaskor för applicering utan kladd.

SILK HYDRATION AIR SOFT
CONTINUOUS SPRAY SPF 15

SILK HYDRATION AIR SOFT 
CONTINUOUS SPRAY SPF 30


SILK HYDRATION AIR SOFT MED PUMP. En lätt och luftig formula som knappt känns på huden. Absorberas snabbt och är återfuktande. Vakuumpumpen gör produkten väldigt praktisk då det är lätt att få ut inehållet utan kladd och även hygienisk.

SILK HYDRATION AIR SOFT MED PUMP SPF 15

SILK HYDRATION AIR SOFT MED PUMP SPF 30


SILK HYDRATION PROTECTIVE. En idealisk kombination av solskydd och fuktboostande hudvård som snabbt absorberas av huden. Innehåller silkesprotein som vårdar och återfuktar huden extra mycket

SILK HYDRATION PROTECTIVE 
SUN LOTION SPF15

SILK HYDRATION PROTECTIVE 
SUN LOTION SPF30

SILK HYDRATION PROTECTIVE 
SUN LOTION SPF50

SILK HYDRATION PROTECTIVE
FACE SUN LOTION SPF30


SHIMMER EFFECT är en skyddande lotion som ger en skimrande effekt på huden. Förstärker intrycket av solbrännan samtidigt som vårdar huden. Ger huden näring med sina unika antioxidanter och tropiska extrakt.

SHIMMER EFFECT
SUN LOTION SPF 8


GOLDEN TINT är serie solskydd som kombinerar skydd med gyllene färg och hjälper dig att få en fräsch solbrun färgton redan från dag ett.

GOLDEN TINT SPRAY
SUN LOTION SPF 10

GOLDEN TINT SPRAY
SUN LOTION SPF 15