För henne

Police Legend är en modern och floriental doft! Toppnoter av bergamott, svarta vinbär och röda vinbär. Hjärtnoter av magnolia, jasmin, ros, apelsinblomma och ambra. Basnoter av cashmereträ, patchouli och vanilj.

I serien finns EdP 30 ml och 50 ml samt en Body Lotion 400 ml.

Här kan du läsa om Legend Man - en spännande doft med manliga noter!

Designen på denna dödskalleflaska är resultatet av trenden där hörlurar utgör en accessoar till dagens färgstarka, karaktäristiska klädstil för den unga målgruppen. Miss Beat kommer i en läckert körsbärsröd färg. Hörlurarna är dekorerade med trendiga nitar och dess färger kontrasterar mot flaskans kulör på ett distinkt, iögonfallande sätt.

Toppnoter

Liljekonvalj, Kokosnötblomma, Svarta Vinbär

Hjärtnoter 

Vit Persika, Ros, Heliotrop

Basnoter

Kashmirträ, Träackord, Vanilj

Miss Beat finns i EdP 40 ml samt 75 ml.

The Sinner Forbidden är sensuella och förföriska tvillingdofter för honom och henne i modern design.

Forbidden EdT for Her är en kaxig damdoft med toppnoter av mandel, mandelblomma, citron och bigarane™. Hjärtnoter av Jasmine Sambac Absolue, heliotrop, kola och havtorn samt basnoter av vanilj, sandelträ, musk 

The Sinner Forbidden for Her finns i 30 ml och 50 ml.

 

 

To Be Rose Blossom är en spännande doft med en aura av mystik. En så kallad ”floriental” doft; kryddig, blommig, och med inslag av lakrits. Flaskan är skimrande i lila och turkos, med en tygros som kork.

Doften har toppnoter av gul mandarin och uppfriskande päron, hjärtnoter av arabisk jasmin, heliotrop, gardenia och lakrits och en spännande bas av sandelträ, Virginia cederträ, bärnsten, vanilj och mysk.

To Be Rose Blossom finns i EdT 40 ml samt 75 ml.

Police doftserie The Sinner Woman är en kvinnlig doft förpackad i en cool flaska som innesluts av ett par handbojor.

Frestande äpple och saftiga vinbär inleder denna förföriska doft. I hjärtat bryter de blommiga noterna fram med sin feminina kraft och djupt nere i botten är det de mjuka noterna av mysk och vanilj som får dig att kapitulera till denna oemotståndiga doft.

Doftserien innehåller EdT 30 ml samt kompletterande Body Lotion 200 ml.

Police To Be The Woman är en ultrafeminin doft som andas kvinnlighet och mjukhet, blommig och frisk! Doftnoter som bland annat lime, äpple, jasmin och cederträ ger dig en förförisk och passionerad doft med fantastisk flaska som du gärna låter stå framme i badrummet eller på sminkbordet.

To Be The Woman finns i EdP 40 ml samt 75 ml.