För henne

Police Legend är en modern och floriental doft! Toppnoter av bergamott, svarta vinbär och röda vinbär. Hjärtnoter av magnolia, jasmin, ros, apelsinblomma och ambra. Basnoter av cashmereträ, patchouli och vanilj.

I serien finns EdP 30 ml och 50 ml samt en Body Lotion 400 ml.

Här kan du läsa om Legend Man - en spännande doft med manliga noter!

The Sinner Forbidden är sensuella och förföriska tvillingdofter för honom och henne i modern design.

Forbidden EdT for Her är en kaxig damdoft med toppnoter av mandel, mandelblomma, citron och bigarane™. Hjärtnoter av Jasmine Sambac Absolue, heliotrop, kola och havtorn samt basnoter av vanilj, sandelträ, musk 

The Sinner Forbidden for Her finns i 30 ml och 50 ml.

 

 

To Be Rose Blossom är en spännande doft med en aura av mystik. En så kallad ”floriental” doft; kryddig, blommig, och med inslag av lakrits. Flaskan är skimrande i lila och turkos, med en tygros som kork.

Doften har toppnoter av gul mandarin och uppfriskande päron, hjärtnoter av arabisk jasmin, heliotrop, gardenia och lakrits och en spännande bas av sandelträ, Virginia cederträ, bärnsten, vanilj och mysk.

To Be Rose Blossom finns i EdT 40 ml samt 75 ml.

Police doftserie The Sinner Woman är en kvinnlig doft förpackad i en cool flaska som innesluts av ett par handbojor.

Frestande äpple och saftiga vinbär inleder denna förföriska doft. I hjärtat bryter de blommiga noterna fram med sin feminina kraft och djupt nere i botten är det de mjuka noterna av mysk och vanilj som får dig att kapitulera till denna oemotståndiga doft.

Doftserien innehåller EdT samt kompletterande Body Lotion.

EDT

BODY LOTION

Police To Be The Woman är en ultrafeminin doft som andas kvinnlighet och mjukhet, blommig och frisk! Doftnoter som bland annat lime, äpple, jasmin och cederträ ger dig en förförisk och passionerad doft med fantastisk flaska som du gärna låter stå framme i badrummet eller på sminkbordet.

To Be The Woman-serie innehåller EdP och en Body Lotion.

EDP

BODY LOTION

To Be Queen doft kommer i den populära dödskalleflaskan men den här gången med dekorativ kronan på toppen.

To Be Queen-serien innehåller EdP samt Body Lotion och en Shower Gel.

EDP

BODY LOTION

Denna lätta, aquatiska EdT är en hyllning till havet och dess form och djup påminner om havets vågor och färger!

Doften öppnar med friska noter av citron, gröna blad och grönt äpple som sedan övergår till ett hjärta av blommande jasmin och rosenträ. Doften avslutas av varma basnoter av cederträ, ambra och mysk.

Blue Desire Woman