För honom

Police Legend Man är en aromatisk doft med inslag av svartpeppar. En doft som ger ett bestående intryck med toppnoter av svartpeppar, absint och lavendel, hjärtnoter av stjärnanis, kumarin och geranium samt basnoter av amberträ, läderackord och vetiver.

Serien innehåller EdP 30 ml och 50 ml, Deo Spray 200 ml samt All Over Body Shampoo 400 ml. 

Här kan du läsa om Legend Woman - en spännande doft med kvinnliga noter!

The Sinner Forbidden EdT for Him är en doft skapad för en vinnare!

Med toppnoter av isad bergamott, svartpeppar och blad från viol. Hjärtnoter av fransk lavendel, kardemumma och ljust träackord samt med basnoter av ysk, träig ambra och lorenoxTM*

The Sinner Forbidden EdT for Him finns i 30 och 50 ml. 

(Lorenox™ = en komplex doftnot utvecklad av doftproducenten Mane. Kan beskrivas som träig, läderaktig och aromatisk) 

To Be Rebel är en kraftfull doft i en kaxig förpackning! Flaskan är i form av den klassiska dödsskallen som är typisk för Police-dofterna och korken har form av en röd tuppkam. Det givna valet för den självsäkra mannen!

Doften är fräsch med marina ackord, och har en kryddig bas med lyxiga noter av vetiver och sensuell vit mysk. Toppnoter av grapefrukt, violblad och muskot, hjärtnoter av salvia, marina ackord och apelsinblomma samt basnoter av tränoter, vetiver och vit mysk.

To Be Rebel finns i EdT 40 ml samt 75 ml.

POLICE ICON är en herrdoft som tagit inspiration från örnen, med ledorden STYRKA, ENERGI och ELEGANS.

En mycket fin doft i en riktigt cool flaska!

Doften inleder med peppriga noter blandat med söt jordgubbe för att sedan övergå i ett kryddigt hjärta och landa i en maskulin bas med läder och tränoter.

EDT

DEO SPRAY

BODY SHAMPOO

Police To Be Camouflage är en herrparfym från varumärket Police. En väldoftande EdT som passar den modiga mannen!
Police To Be Camouflage EdT

 

En spännande doft från Police i den nu klassiska dödskalleflaskan, den här gången i en army-inspirerad look.

Doften öppnar med friska noter av citron och mint för att sedan övergå till en bukett av lavendel, muskot och kanel. I botten landar doften i mjuk vanilj, apelsinblom och varma tränoter.

I serien finns även ett Deo Stick samt All Over Body Schampo.

EDT

DEO STICK

ALL OVER BODY SHAMPOO

Police doftserie The Sinner är en manlig och rik doft förpackad i en riktigt cool flaska som innesluts av ett par handbojor. En unik doft och en unik flaska som drar blickar till sig och som du gärna låter stå framme i badrummet! En doft fylld av mystik och spänning, dock med en härlig fräsch känsla!

Doften innehåller doftnoter av bland annat bergamott, citron och mandarin, som övergår i ett hjärta av lavendel, salvia, viol och muskot, för att sedan landa i basnoterna av bland annat mysk, sandelträ och rökelse. 

Doftserien innehåller EdT samt kompletterande Deo Spray, Deo Stick och All Over Body Shampoo.

EDT

DEO SPRAY

DEO STICK

BODY SHAMPOO

Police To Be, med den populära blå dödskalleflaskan, är en frisk och manlig doft med toppnoter av grapefrukt, violblad och svartpeppar. Doften öppnar sedan upp i ett hjärta av äppelblom, gernium och mjukt cederträ för att sedan landa i en botten av kashmirträ, mörk patchouli och vit ambra.

Doftserien innehåller EdT samt kompletterande Deo Spray, Deo Stick och Body Shampoo.

EDT

DEO SPRAY

DEO STICK

BODY SHAMPOO

Police To Be fick något år efter sin lansering och succé en väl uppskattad uppföljare - Illusionist.  To Be Illusionist är en doft inspirerad av mörker och mystik, med bergamott, havsnoter och murgröna i toppen. Hjärtanoterna består av salvia, iris och mjukt cederträ och i basen landar doften i kashmirträ, mossa och härlig mysk. Även Illusionist har den speciella dödskalleflaskan som verkligen sticker ut från mängden.

Doftserien innehåller EdT samt kompletterande Deo Spray och Body Shampoo.

EDT

DEO SPRAY

BODY SHAMPOO

To Be King doft kommer i den populära dödskalleflaskan men den här gången med dekorativ kronan på toppen.

The King-serien innehåller EdT samt kompletterande Deo Spray.

EDT

DEO SPRAY