För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
hawaiian-tropic-varumarke.jpg

Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic - sommar på flaska! Sagan om Hawaiian Tropic har sin början på Hawaii, då grundaren Ron Rice upptäckte att arbetarna som plockade kokosnötter hade ett knep för att inte bränna sig i solen. De smorde in sig med en blandning av kokosnöt, frukter och örter och skyddade sig därmed mot solens starka strålar. Ron Rice gick vidare med upptäckten och 1969 tillverkades den första flaskan Hawaiian Tropic med sin omisskännliga kokosdoft och tropiska ingredienserna. Resten är historia …

I sortimentet idag hittar du allt från de klassiska sololjorna till sun lotions - alla dermatologiskt testade och med härliga tropiska dofter och ingredienser! Solskyddsprodukterna skyddar mot UVA- och UVB-strålar och är vattenresistenta upp till 80 min - vilket betyder på att du kan njuta av solen på ett säkert sätt!

Hawaiian Tropics produkter med SPF 15 eller högre rekommenderas av den ideella organisationen International Skin Cancer Foundation. Deras sigill är en etablerad symbol för ett säkert och effektivt solskydd.

Hemsida Instagram Facebook hawaiian-tropic-sortiment.jpg